Boost je belbusiness in 3 tips!

Bellen is je lust en je leven. Het draait bij jou om sales, acquisitie en customer relations. Je bent ambitieus en bedenkt hoe kan het nog beter?

Metafoor

Communicatie en acquisitie aan te telefoon is van veel facetten afhankelijk. Het is eigenlijk net als het bouwen van een huis, de fundering is belangrijk! Dus start met een goed begin.

Tip 1

Als doorgewinterde beller weet je wat je doel is. Natuurlijk heb je verhaal op orde. Maar die zelfde doorgewinterde beller kan misschien ook el zo dol op zijn kindje zijn dat je teveel zelf aan het woord bent, te lang zelf aan het woord bent. En dat terwijl je uiteindelijk gewoon de afspraak wilt maken. 

Dus: Wees tot he point

Tip 2

Hoe zit je achter je bureau, lekker in de relax modus, je doet het er maar een beetje bij. Of zit je start klaar fully focused bedoel ik dan. Dat zijn dan dus twee hele andere uitgangspunten. En als je je bedenkt dat je energie kunt voelen, ook door de telefoon kun je je voorstellen welke stand achter je bureau het krachtigste overkomt.

Dus: Zit rechtop

Tip 3

Dat dus, krachtige manieren om de afspraak te realiseren. Je snapt dat er nog wel wat facetten aan hangen. En misschien leest het wel als die heeft makkelijk praten. Dat zou je kunnen denken, toch heeft acquisitie alles te maken met hoe kijk je er naar, hoe sta je in het leven.

Dus: GA DOOR een beller is sneller!

Voel je vrij om dit blog te delen op sociale media.

MEER NIEUWS

Wie, why?

Wie en Why? Wie Een vrij nieuwe sales medewerker. Why Ze wil van een 10 naar een 11! Skills Deze dame windt ook de klant

Over Energie en Sales

Voldoende energie en nieuwe kansen CASE In een organisatie van 80 personen kreeg ik de vraag van de sales manager om zijn accountmanager handvatten te

(On) boarding Come fly with me! 

Hip happening hot en heikel Ik kom het steeds vaker tegen. Onboarding business bij grote (en kleine) bedrijven. De omloopsnelheid van nieuw personeel is tegenwoordig

Afspraak maken