Passion for Powertalk on your job

Doelgroep
Samen met je collega en mij werken aan effectieve communicatie aan de telefoon. Finetunen hoe je gesprekken nog beter kunnen. Dit resulteert in meer afspraken, duidelijkheid in je offertes en het kwalificeren van leads. Praktische begeleiding on your job!

Je kiest dus zelf waaraan je wilt werken

  • Nabellen van bestaande klanten, hoe doe je dat?
  • Effectief omgaan met het nabellen van je offertes
  • De beste insteek voor koude acquisitie

Staat je keuze er niet bij?
Neem dan even contact op.

Direct aan de slag
Ontdek waar jouw persoonlijke weerstand zit. Wat vind je nu echt lastig?
Als we dit vastgesteld hebben, gaan we er meteen mee aan de slag. Je gaat dus zelf direct je eigen klanten bellen. Geen verloren tijd met het inlezen van documentatie of het aanhoren van een heel verhaal. Na ieder gesprek krijg je directe terugkoppeling hoe het nog beter kan.
Tussendoor bespreken we samen met je collega elkaars knel- en leerpunten, zo kun je elkaar in de toekomst ook scherp houden.

Resultaat
Met handige en direct toepasbare tips meteen aan de slag. Terugkoppeling omtrent je effectiviteit, timemanagement en CRM-tips.

Wil je bellen en nog meer tips? Kijk dan bij leadsbellen.nl

Mensen maken het verschil!

De meeste mensen, doen zaken met mensen. Dus als je kundig aan de telefoon bent en sympathiek overkomt heb je al een groot deel gewonnen. Herken je dit? Dan weet je hoe belangrijk de communicatie vorm met je klanten is.

Groepstrainingen en incompany masterclasses​