Masterclasses

Bellen voor je business

Hoe fijn zou het zijn als je telefoontjes (nog) meer succes opleveren? Ik bied waardevolle workshops en incompany trainingen om je sales te vergroten en klanten effectief te woord te staan. Voor team, duo’s en individueel.

De telefoon pakken is jou of je team niet vreemd. Vaak bel je al langere tijd en zijn er allerlei gewoonten ingeslopen. Ik laat je met een frisse blik kijken naar je belgedrag en leer zelfs de meest ervaren beller nog bedrevener te worden. Zo breng je je telefoongesprekken naar een hoger niveau.

Mensen doen zaken met mensen. Al is het een zakelijk telefoongesprek, de persoon aan de andere kant van de lijn is in eerste plaats een mens, met gevoelens en emoties. Als je kundig aan de telefoon bent en sympathiek overkomt heb je al een groot deel gewonnen.

Voor telefonische acquisitie geldt: je moet een lange adem hebben en veel tijd en aandacht besteden aan degene aan de andere kant van de lijn. Ik laat je zien hoe je dat doet en ook wat de leuke en boeiende kant daarvan is. Als je een leuk gesprek hebt gehad krijg je positieve energie. Bovendien deel ik talloze tips & tricks.

Bijvoorbeeld over:

  • Contact maken met klanten
  • Een boodschap overbrengen
  • Luisteren
  • Houding
  • Stemgebruik

Bellen in iedere branche

Succesvol bellen: ik laat het jou en je team graag zelf ervaren. Gewoon bij jullie op de zaak of op een andere locatie. Door mijn ruime ervaring ben ik bekend met veel branches. Bovendien bied ik trainingen in het Nederlands en in het Engels.

Wil je meer weten over succesvol bellen en wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me gerust . Ik sta je graag te woord, zoals je weet.

Vragen?

Er zijn allerlei mogelijkheden voor trainingen rond koude acquisitie en aanverwante onderwerpen. Bel daarom gewoon eens om je vragen voor te leggen. Samen komen we vast tot een goede oplossing.

Groepstrainingen en incompany masterclasses​