Laatst realiseerde ik me: ik bel alweer 25 jaar. Eerst binnen het vastgoed, later bij een makelaar. Toen ik kinderen kreeg stopte ik een tijdje met werken. Maar op een dag werd ik benaderd door mijn oude werkgever: of ik weer eens wat voor hem kon bellen ‘want dat deed ik altijd zo pittig’. Kort daarna nam een IT-bedrijf contact op. Daar merkte ik dat ik met voldoende input voor iedereen kon bellen. Het definitieve besef kwam toen ik ontdekte dat ik bij dit bedrijf voor meer rendement zorgde dan andere professionele bellers. Vanaf dat moment wist ik wat mijn core business was.

Bellen met energie

De telefoon speelt een centrale rol in mijn leven. Al aan het begin van mijn loopbaan bleek dat ik bedreven was in het maken van afspraken. Ik ontdekte dat mijn telefoontjes vaker rendement opleverden dan bij anderen. Met voldoende input kon ik voor iedereen succesvol bellen.
Daarom startte ik in 2006 met Quorum Preliminary Sales: mijn bedrijf om leads te bellen. Gedurende de afgelopen jaren ontwikkelde en verfijnde ik de PEGA-methode: passie, enthousiasme, gedrevenheid en aanhoudendheid. De basis voor succesvol bellen. Daarnaast staat respect, oprechte aandacht en service hoog bij mij in het vaandel.

Workshops en masterclasses

De laatste jaren merkte ik hoeveel behoefte er is aan mijn expertise. Daarom geef ik nu workshops en individuele masterclasses aan professionals die zich verder willen bekwamen in succesvol bellen.
Dat wat ik jarenlang succesvol deed, blijkt precies waarmee ik ook geoefende bellers nog verder kan brengen. Bewustwording is hier een belangrijk onderdeel van. En natuurlijk oefenen aan de telefoon, terwijl ik terugkoppel en aanvul.

Spreken en schrijven

Mensen ontmoeten, gesprekken voeren, relaties aangaan: ik doe niets liever. Naast het geven van workshops word ik regelmatig gevraagd als spreker over bellen, koude acquisitie of klantcontact. Ik geniet daar iedere keer opnieuw van.
Het is fantastisch om mijn expertise te delen. Ook schrijven over succesvol bellen maakt een steeds groter onderdeel uit van mijn werk. Op mijn eigen site, op social media en op platforms van anderen, zoals Verkopers Online.

In al die rollen voel ik me als een vis in het water. Het maakt mijn werk interessant, uitdagend en vooral erg leuk. Iedere dag geniet ik van alles wat ik doe en van alle mensen die ik daarbij ontmoet. In mijn werk, maar ook in de vele andere dingen die ik onderneem. Of het nu als vrijwilliger is voor NL Doet, als blogger, als beginnend roeier of als fanatiek koudwaterzwemmer in de Noordzee. Ik pak iedere uitdaging met beide handen aan.

Bel of mail

Wil je meer weten over succesvol bellen en wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me gerust. Ik sta je graag te woord, zoals je weet.

Bel of mail

Wil je meer weten over succesvol bellen en wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me gerust. Ik sta je graag te woord, zoals je weet.

Groepstrainingen en incompany masterclasses