Vind mij 26 augustus op het TrendZ Caf

Bereik het onbewuste van de consument en creëer het ultieme welkom gevoel. Marianne van de Water, o.a. werkzaam voor Consumatics, vertelt je er op TrendZ najaar alles over. Zij staat met deze inspiratie sessie op het TrendZ Café.

Kruip met neuromarketing als retailer nog dieper in de huid van je klant en leer onbewust gedrag te begrijpen. Met deze inzichten kun je gedrag beïnvloeden en de consument zich prettig laten voelen. Wist je dat een ervaring in de retail wordt bepaald door maar liefst 60 elementen en dat je voor een blije klant minimaal drie zintuigen moet prikkelen?

Hoe je dat doet ervaar je tijdens deze inspiratiesessie met overtuigende en prikkelende voorbeelden en wordt je met Marianne bewust van het onbewuste!

Bezoekers vinden Marianne op maandag 26 augustus op het TrendZ Café (benedenverdieping). Bekijk hier het gehele beursprogramma voor alle sessies en de bijbehorende tijden.

Voel je vrij om dit blog te delen op sociale media.

MEER NIEUWS

Okay, Nu gaan we het DOEN

“Zet geen 40 buiten dienstmedewerkers binnen.”  Het is bijna Cruyferiaans. Deze zin kreeg ik onlangs te horen, met de daarbij behorende vraag: Kun jij ze

Afspraak maken