Vind mij 26 augustus op het TrendZ Caf

Bereik het onbewuste van de consument en creëer het ultieme welkom gevoel. Marianne van de Water, o.a. werkzaam voor Consumatics, vertelt je er op TrendZ najaar alles over. Zij staat met deze inspiratie sessie op het TrendZ Café.

Kruip met neuromarketing als retailer nog dieper in de huid van je klant en leer onbewust gedrag te begrijpen. Met deze inzichten kun je gedrag beïnvloeden en de consument zich prettig laten voelen. Wist je dat een ervaring in de retail wordt bepaald door maar liefst 60 elementen en dat je voor een blije klant minimaal drie zintuigen moet prikkelen?

Hoe je dat doet ervaar je tijdens deze inspiratiesessie met overtuigende en prikkelende voorbeelden en wordt je met Marianne bewust van het onbewuste!

Bezoekers vinden Marianne op maandag 26 augustus op het TrendZ Café (benedenverdieping). Bekijk hier het gehele beursprogramma voor alle sessies en de bijbehorende tijden.

MEER NIEUWS

De kracht van herhaling

Oliebollen in het oude jaar, oliebollen op oud en nieuw, oliebollen in het nieuwe jaar. Geen probleem. Sommige films al 8 keer gezien, het maakt

Hoe kom je voorbij de secretaresse

Een van de grootste drempels in de acquisitie is het langs de secretaresse of receptioniste te komen. Of als de organisatie groter is, langs allebei!

Afspraak maken