NLDOET 2012

Nadat ik destijds de onthulling zag van NLDoet en Maxima in dat beeldig rode pak was ik verkocht! Na jaren bij de Lions Langedijk het goede met het aangename verenigd te hebben, leek me dit een geweldig initiatief.

Dus ook nu voor de derde keer op rij was ik er bij.
Overigens al eerder maakte ik schoon schip bij het Blijf van mijn lijf huis in Alkmaar, het opruimen van de kelder en zorgen dat alle kleding keurig netjes op maat en gevouwen in de kast kwam.

Verleden jaar samen met 2 VMBO scholieren naar het duizend Eilandenrijk in Broek op Langedijk om daar op te ruimen, te harken en buiten werk te verzetten.

Dit keer koos ik voor het begeleiden van bejaarden met handicap, fysiek en geestelijk. Het belangrijkste doel die dag, de mensen in de bus en uit de bus helpen, dat is op die leeftijd en slecht ter been zijn een hele klus heb ik gemerkt. Een rondtourtje langs de kust. Daarna gezamenlijk de prima verzorgde lunch gebruiken. Wat is iedereen blij eens een keer met een koppel een broodje te eten, in plaats van alleen op een kamer. Een gezellig praatje, jas aannemen, helpen daar waar nodig en ja heus, de voetjes van de vloer. Nog een aantal stoere oude mannen die wel een dansje willen maken. En ach, als ik hen zo de dag van hun leven bezorg!

Dit werd geregeld vanuit Overkerck in Heiloo, met nog een aantal enthousiaste vrijwilligers konden we de mensen een fijne dag geven. Het geeft ook hier een goed gevoel de mensen te kunnen helpen. Ook werd ik wel even stil van sommige verhalen. En wat heb ik het dan goed en geniet van het moment! Kortom, volgend jaar doe ik graag weer meer aan deze geweldige landelijke actie NL DOET.

En dit jaar had overigens echt wel een extra dimensie doordat de naam NLDOET verzonnen is door mijn opdrachtgever Zigila. Ben ik even trots!!

Voel je vrij om dit blog te delen op sociale media.

MEER NIEUWS

Wie, why?

Wie en Why? Wie Een vrij nieuwe sales medewerker. Why Ze wil van een 10 naar een 11! Skills Deze dame windt ook de klant

Over Energie en Sales

Voldoende energie en nieuwe kansen CASE In een organisatie van 80 personen kreeg ik de vraag van de sales manager om zijn accountmanager handvatten te

(On) boarding Come fly with me! 

Hip happening hot en heikel Ik kom het steeds vaker tegen. Onboarding business bij grote (en kleine) bedrijven. De omloopsnelheid van nieuw personeel is tegenwoordig

Afspraak maken