Goud : Acquireren is Topsport

acquisitie is topsportAlles is goud wat er blinkt! En dat doet me denken aan het geweldige verhaal (en boek) van Hein Vergeer. Ik realiseer me dat mijn aanpak en het pad over acquisitie daar erg op lijken. Hein heb ik destijds bedankt voor zijn inspirerende woorden en ik volg hem langs de zijlijn. Ook toen ik later het verhaal van Pieter van den Hoogenband hoorde wist ik het zeker: Acquireren is Topsport.

Het raakt het mij ook te weten hoeveel energie er in zit om zover te komen. En dat het een momentopname is. Nu moeten ze het DOEN!

  1. Ze doen.

Voel je vrij om dit blog te delen op sociale media.

MEER NIEUWS

Okay, Nu gaan we het DOEN

“Zet geen 40 buiten dienstmedewerkers binnen.”  Het is bijna Cruyferiaans. Deze zin kreeg ik onlangs te horen, met de daarbij behorende vraag: Kun jij ze

Afspraak maken