Goud : Acquireren is Topsport

acquisitie is topsportAlles is goud wat er blinkt! En dat doet me denken aan het geweldige verhaal (en boek) van Hein Vergeer. Ik realiseer me dat mijn aanpak en het pad over acquisitie daar erg op lijken. Hein heb ik destijds bedankt voor zijn inspirerende woorden en ik volg hem langs de zijlijn. Ook toen ik later het verhaal van Pieter van den Hoogenband hoorde wist ik het zeker: Acquireren is Topsport.

Het raakt het mij ook te weten hoeveel energie er in zit om zover te komen. En dat het een momentopname is. Nu moeten ze het DOEN!

  1. Ze doen.

MEER NIEUWS

De kracht van herhaling

Oliebollen in het oude jaar, oliebollen op oud en nieuw, oliebollen in het nieuwe jaar. Geen probleem. Sommige films al 8 keer gezien, het maakt

Hoe kom je voorbij de secretaresse

Een van de grootste drempels in de acquisitie is het langs de secretaresse of receptioniste te komen. Of als de organisatie groter is, langs allebei!

Afspraak maken