Goud : Acquireren is Topsport

acquisitie is topsportAlles is goud wat er blinkt! En dat doet me denken aan het geweldige verhaal (en boek) van Hein Vergeer. Ik realiseer me dat mijn aanpak en het pad over acquisitie daar erg op lijken. Hein heb ik destijds bedankt voor zijn inspirerende woorden en ik volg hem langs de zijlijn. Ook toen ik later het verhaal van Pieter van den Hoogenband hoorde wist ik het zeker: Acquireren is Topsport.

Het raakt het mij ook te weten hoeveel energie er in zit om zover te komen. En dat het een momentopname is. Nu moeten ze het DOEN!

  1. Ze doen.

Voel je vrij om dit blog te delen op sociale media.

MEER NIEUWS

Wie, why?

Wie en Why? Wie Een vrij nieuwe sales medewerker. Why Ze wil van een 10 naar een 11! Skills Deze dame windt ook de klant

Over Energie en Sales

Voldoende energie en nieuwe kansen CASE In een organisatie van 80 personen kreeg ik de vraag van de sales manager om zijn accountmanager handvatten te

(On) boarding Come fly with me! 

Hip happening hot en heikel Ik kom het steeds vaker tegen. Onboarding business bij grote (en kleine) bedrijven. De omloopsnelheid van nieuw personeel is tegenwoordig

Afspraak maken