Over Energie en Sales

Voldoende energie en nieuwe kansen

CASE

In een organisatie van 80 personen kreeg ik de vraag van de sales manager om zijn accountmanager handvatten te geven voor tegenwerpingen: hoe kom ik nu wel langs de secretaresse. Hoe kun je zorgen dat hij zich comfortabeler voelt aan de telefoon? De accountmanager heeft een prachtige staat van dienst, veel ervaring en geen schroom om te bellen. Hij wilde graag tips en feed back. Hij besloot zich in te schrijven voor een 1-daagse Powertalk at the Castle

VRAAG VAN DE KLANT

Ruud: “Benjamin wilde zich graag verder ontwikkelen op het gebied van telefonisch acquisitie. Hij heeft op mijn verzoek zorgvuldig onderzoek gedaan naar welke vaardigheden hij graag wilde ontwikkelen en vond dit allemaal terug in de training van Marianne. Zowel Benjamin als ikzelf waren direct enthousiast.”

EFFECT

Na de training kwam Benjamin met een enorme dosis energie terug op kantoor. Het heeft nu al heel veel effect. Hij is erg enthousiast geworden. Het aantal afspraken neemt toe en de afspraken zijn kwalitatiever.

“De tips om wel binnen te komen, daar is hij erg enthousiast over en hebben effect. Hij pakt het bijzonder op, ik ben zeer tevreden over het resultaat.”

INZICHT

Benjamin: “De Masterclass Powertalk at The Castel is een Eye opener. Op deze manier is koude acquisitie als topsport bedrijven! Het vereist uiterste concentratie en een gedegen voorbereiding. Ik zorg dat mijn oude ingesleten gewoonte afleer en dat ik de focus leg op dat gene wat ik wil doen en dat ook vasthoudt.

Nu ik dat weet kan ik aan de slag, ik pas mijn omstandigheden zodanig aan dat ik succesvol zal zijn en laat mijn succes niet afhangen van anderen.

Deze training was echt heel, heel concreet en geeft dus voldoende energie en heel veel nieuwe kansen.”

Jij ook?

Voel je vrij om dit blog te delen op sociale media.

MEER NIEUWS

Wie, why?

Wie en Why? Wie Een vrij nieuwe sales medewerker. Why Ze wil van een 10 naar een 11! Skills Deze dame windt ook de klant

(On) boarding Come fly with me! 

Hip happening hot en heikel Ik kom het steeds vaker tegen. Onboarding business bij grote (en kleine) bedrijven. De omloopsnelheid van nieuw personeel is tegenwoordig

Afspraak maken