Trainingen AVV/NVM

De wijze waarop jouw klant te woord wordt gestaan aan de telefoon is veelal bepalend voor het beeld van jouw organisatie. 

Is er op jouw kantoor voldoende aandacht voor die telefonische klantreis? Welke strategie hanteren jullie bij telefoongesprekken, hoe wordt er omgegaan met weerstand, en ben je bekend met de tips en tricks die de beeldvorming van jouw kantoor in positieve zin beïnvloeden?

Tijdens de nieuwste vijfkwartiersessie ‘Top aan de telefoon’, leer je van acquisitiespecialiste Marianne van de Water wat je kunt doen om je als kantoor te onderscheiden en klanttevredenheid te verhogen. Na afloop telefoneer je klantgerichter, ben je je beter bewust hoe je aan de telefoon overkomt, en til je jouw gespreksvaardigheden naar een hoger niveau!

Als makelaar valt of staat zakelijk telefonisch succes bij het managen van de verwachtingen van jouw klant én jouw eigen belangen. 

Tijdens de cursus Beter bellen in vijf kwartier word je deelgenoot van het geheim van een goed zakelijk telefoongesprek. Hoe breng je bijvoorbeeld meer structuur aan in een gesprek, wat zijn de belangrijkste vraag- en luistertechnieken, en waarom is non-verbale communicatie ook tijdens een telefonisch gesprek essentieel om je doel te bereiken? 

In vijf kwartier leert acquisitiespecialiste Marianne van de Water je op een interactieve manier hoe je jouw zakelijke telefoongesprekken verbetert. Na afloop kijk je met een frisse blik naar de communicatie aan de telefoon. Ken je de kracht van de glimlach, en weet je alles over hoe weerstand, houding, stem, doel en focus doorklinken in jouw gesprek.  

Na deze interactieve sessie verlaat je ons virtuele klaslokaal boordevol nieuwe energie en met 3 praktische tips die je direct kunt inzetten tijdens je volgende telefoongesprek.  

Maak online een belafspraak met Marianne.

Bio Marianne van de Water-Hogervorst (1963)

De telefoon loopt als een rode draad door haar leven. Ze is nog net niet met de telefoon geboren. Die telefoon speelt dan ook een cruciale rol in haar leven.

Haar liefde voor vastgoed bleek na haar schooltijd al gauw in de vorm office manager op een beheerkantoor en daarna receptioniste bij Smit’s Bouwbedrijf. Het nam vastere en concrete vormen aan toen ze in de Makelaardij ging werken. Ze specialiseerde zich in de aankoop makelaardij. (KRK Makelaars/Hopman & Partners)

Haar gave om klanten en projecten binnen te halen kwamen goed tot uiting toen ze haar eigen bedrijf begon in 2006. Sindsdien is acquisitie/business development haar speerpunt voor  diverse (ook Vastgoed gerelateerde) opdrachtgevers o.a. Brantjes Makelaars, ERA, Vesteda, Kingspan Unidek, Profile Project, Cruz & Ortiz Architecten en Huurdersland. 

Marianne maakt hier voor haar opdrachtgevers afspraken met woningbouwcorporaties, vastgoed directeuren, projectontwikkelaars, architecten, asset managers etc.

Marianne van de Water houdt zich dan ook sinds 2006 bezig met telefonische communicatie (koude acquisitie/cold calling).  Na meer dan 10.000 beluren maakt ze niet alleen afspraken maar spreekt, schrijft en traint ook als expert over communicatie aan de telefoon het fenomeen koude acquisitie. Bedrijven die met haar werken, merken communicatie aan de telefoon met haar visie en expertise een stuk leuker is dan de naam doet vermoeden.

Haar missie Iedereen met een glimlach aan de telefoon (zowel de beller als de ontvanger) krijgt met de trainingen bij de AVV nog weer meer draagvlak!

Marianne van de Water

Januari 2022